Välj en sida

De flesta idag vet nog vilka hälsoeffekter vanligt vatten har på en människa. Vatten är grundläggande för människans välbefinnande eftersom hjärnan består till största del av vatten. Om man inte dricker tillräckligt mycket med vatten under dagen, leder detta till flera olika negativa konsekvenser som till exempel sämre koncentrationsförmåga och en ökad stressnivå. Att investera i en vattenbehållare till ditt företag kommer därmed kunna ge dina anställda en bättre förutsättning för att vara effektiva på arbetet och öka deras välbefinnande under arbetstid.

Fördelar med att ha vattenbehållare på företaget

Vissa fördelar har redan klargjorts, men det finns fler fördelar med att skaffa en vattenbehållare till företag. Att skaffa en vattenbehållare, vattenautomat eller vattenmaskin till företaget är helt enkelt en investering i dina anställda och deras hälsa. Man mår bättre när man dricker tillräckligt med vatten och blir även friskare, vilket i sig ger positiva siffror för företaget.

Om företaget erbjuder vatten på flaska idag, kommer kostnaderna givetvis att kunna sänkas om en vattenbehållare till företaget införskaffas. Dessutom finns det en fri tillgång till vatten, vilket är positivt för personalen. Företaget och personalen bidrar då också till minskade utsläpp om ni använder en vattenbehållare istället för vatten på flaska.

Stort utbud av vattenbehållare till företag

Det finns på dagens marknad, ett stort utbud av vattenbehållare till företag. Vattenbehållaren kan också oftast anpassas efter just ditt företags specifika behov. De flesta olika modeller erbjuder både kallt och varmt och/eller rumstempererat vatten samt stilla och kolsyrat vatten. En del aktörer erbjuder till och med olika sorters smaksättningar till vattnet, och andra typer av tillbehör till vattenbehållaren till ert företag. Det finns även flera olika modeller av vattenbehållare till företag. Det finns fristående vattenbehållare eller automater och integrerade vattenkranar som kan placeras antingen på diskbänken eller bredvid er kaffemaskin.

Idag finns ett stort utbud av dels modeller av vattenbehållare till företag, och dels flera företag som erbjuder denna tjänst. Dessa företag kan oftast hjälpa dig att skräddarsy den perfekta lösningen för just ditt företag och personal. De flesta leverantörer erbjuder också installation samt ett förmånligt serviceavtal för att hålla vattenbehållaren i absolut toppskick.