Välj en sida

Om uppstartsbloggen

Är du en person med många bollar i luften? Kanske har du redan en egen firma, eller tankar om att starta upp en? I vilket fall är du hemskt välkommen till oss och vårt hörn på webben!

Det här är uppstartsbloggen

Vi brinner för det här med företagande och att styra upp din egen väg! Att själv forma ditt sätt att jobba efter det som just du brinner för och är engagerad i, det finns få saker som slår det. Att på egen hand jobba fram en stabil bas att bygga vidare framåt på, det är ändå höjden av självständighet och innovation. På den här sidan kommer du att kunna läsa om allt från vilka bolagsformer som kan tänkas passa just dig, till redogörande artiklar om de senaste nyheterna och trendbegreppen inom affärsvärlden! Vad skiljer egentligen ett aktiebolag från ett handelsbolag? När slutar en startup att vara en startup, och hur vet man det? Vilka bör man följa på sociala medier för att hänga med?

Detta och mycket mer, blandat med personliga tankar och reflektioner och våra egna erfarenheter, kommer du att få till dig om du väljer att hänga med oss här. Vi är medvetna om att egenföretagar-världen kan vara både stor och svår ibland, och därför vill vi gärna dela med oss av vår kunskap till just dig!