Välj en sida

Alla företag försöker att vara så effektiva som möjligt, det gäller i synnerhet när det handlar om kommunikation. Ofta är det svårt att få tid att träffa kollegor, kunder och andra medarbetare, särskilt om man befinner sig i olika länder eller olika tidszoner. Telefonsamtal och epost fungerar ofta bra men ibland uppkommer helt enkelt situationer när man måste tala med varandra, då är en professionell telefonkonferens lösningen. Då kan fler än två personer prata samtidigt men utan att ni behöver träffas fysiskt i samma rum.

Utrustning för professionell telefonkonferens

Det är viktigt att ni har rätt konferensutrustning för att underlätta kommunikationen vid era telefonkonferenser, vare sig ni är tio eller tusen deltagare. En konferenstelefon fungerar mycket bättre än en vanlig telefon med högtalare så investera alltid i en bra konferenstelefon. Då kommer ljudkvalitén blir mycket bättre och ni kan vara många personer som deltar i telefonkonferensen. Vill ni också använda bild med videoöverföring så behöver du en webbkamera. Använd alltid utrustning från välkända varumärken som Konftel, Polycom, Plantronics, Jabra, Sennheiser, Logitech eller Microsoft.

Fördelar med professionell telefonkonferens

Professionell telefonkonferens för företag har många positiva aspekter. Det är väldigt billigt att arrangera telefonkonferenser, ingen behöver resa någonstans så företaget får inga utlägg för resekostnader. Det är enkelt att arrangera och man behöver inte ha så lång framförhållning utan kan snabbt påbörja mötet när det passar. Man kan anordna en professionell telefonkonferens för bara två personer eller för många fler så länge som företaget har den konferensutrustning som behövs. Telefonkonferensen är en pålitlig och säker tjänst som kommer att göra företagslivet så mycket enklare. Alla deltagare får alltid en personlig PIN-kod och man kan skapa koder som bara går att använda för ett möte, allt för att säkerheten ska vara så hög som möjligt.

Telefonkonferens för företag

Det är fullt möjligt att ordna en professionell telefonkonferens med en högtalartelefon även om det inte är den optimala lösningen. Med en vanlig högtalartelefon riskerar man dåligt ljud med eko och olika bakgrundsljud. Med en speciell konferenstelefon kan du snabbt koppla upp dig till datorn samtidigt som den är enkelt att ta med sig när man är på språng och ska någonstans. Du kan bjuda in flera olika personer till samtalet och ha telefonkonferenser var du är befinner dig, på hotellet, kontoret eller på tåget.