Välj en sida

På senare tid har det blivit allt viktigare att kunna identifiera sig själv och andra genom digitala tjänster. För att göra det enklare att sköta vardagliga bestyr har behovet av online ID verifikation vuxit snabbt. ZignSec är en ledande tjänst som förenklar för företag att kunna identifiera sina kunder, i enlighet med det krav som ställs utifrån. För att kunna möta dessa krav är det bra att använda sig av en tjänst som har erfarenhet och kunskap om vilka regler som gäller och hur de bäst kan bemötas. Dessutom utformas tjänsten individuellt, efter varje kunds önskemål och fokusområde. https://zignsec.com/ erbjuder säkra metoder för att enkelt kunna identifiera personer snabbt och smidigt, helt digitalt.

Fördelar med online ID-Verifiering

I den globala och digitaliserade verklighet vi lever i är det enkelt att se fördelarna med online ID-verifiering. Genom ZignSec kan användaren enkelt skanna sitt pass eller körkort för att styrka sin identitet gör det till en mycket smidig tjänst. Det finns flera fördelar ZignSecs ID-verifiering, tre av dom är:

  • God användarvänlighet
  • Snabba och smidiga resultat – hemifrån
  • Stödjer flertalet dokument

Dessa punkter gör ZignSec till en automatiserad och flexibel tjänst som uppmuntrar till användning och därför gynnar inte bara företaget som använder sig av tjänster, utan även dess kunder.

KYC teknologi för säkrare resultat

Det ställs höga krav som ställs på många företag att kunna bevisa sina kunders identitet. ZignSec använder sig av KYC teknologi vilken garanterar en god säkerhet och hög standard. KYC – Know Your Costumer – är ett säkert, ledande och väletablerat system för ID verifiering. KYC använder sig av riskanalys, maskininlärning och AI för att kunna göra en god risk- och identitetsbedömning.

ZignSec sätter kunden i fokus

Genom innovativa lösningar och god användarvänlighet skapas en säkerhet för både företag och kund. Identiteten säkerställs genom ett digitalt foto medan tjänsten är enkel att använda. Detta skapar en positiv upplevelse och gör det sannolikt att kunden återvänder till tjänsten. Tjänsten anpassar sig dessutom till marknader i olika geografiska områden, vilket gör den unik. Vid online ID-verifiering finns det många regler som behöver uppfyllas, och dessa kan dessutom förändras snabbt. Företag som använder sig av ZignSec får mer tid över till annat, och slipper fokusera på dessa regler och lagar eftersom tjänsten sköter det åt dem.