Välj en sida

Online dating är idag lika självklart som allt annat vi sysslar med online. Genom appar och sajter får du hjälp att träffa människor oavsett om du letar efter den stora kärleken eller en kort flirt.

De absolut flesta träffar idag sin partner via online dating. På denna marknad finns en mängd olika aktörer. Idag är det populärt att online dejta via en applikation, en app, i mobilen, men många använder även klassiska online sajter på nätet. Olika sajter och appar passar olika bra beroende på vad du har för preferenser och önskemål. Om du vill hålla på med online dating för att träffa en flirt så passar vissa och om du letar efter den stora kärleken så kanske andra passar bättre. Här kommer några tips på vägen för dig som vill börja med online dating.

Många aktörer på marknaden

En klassiker på marknaden online dating är sajten match.com. Den har funnits sedan internets tidiga dagar och är ansvarig för mängder med par. Det är en användbar sajt eftersom den riktar sig till alla. Det spelar ingen roll vilken ålder eller vad du har för sexuell läggning, match.com har något för alla när det gäller online dating. Match.com har idag även en app för den som föredrar det. En annan oerhört populär tjänst på området online dating är Tinder. Tinder är en app där du kan svajpa höger eller vänster beroende på vad du tycker om personen du presenteras för. Om det blir en match är det bara att ta kontakt via appen. Tinder finns över hela världen och därför kan du även använda det på semestern eller när du reser utomlands med jobbet. Tinder har störst utbud om du letar efter en partner i åldrarna 20-35 år. För dig som är kräsen eller letar efter något mycket specifikt hos din partner kanske Elitsiglar kan vara något. Inom online dating kan detta tyckas lite kontroversiellt men faktum är att det finns en efterfrågan på detta område. Elitsinglar premierar karriärister och akademiker och precis som namnet antyder så handlar det om matcha kompetenta elitsinglar med varandra.