Välj en sida

Kick-off, teambuildning eller konferens? Det finns flera tillfällen då företagsevent bokas. Vilket event som passar beror främst på antal deltagare, dess ålder och intresse. I Stockholm finns världens största VR-arena där deltagarna kan uppleva riktigt VR utan att vara inkopplad via sladdar.

Företagsevent hos Vrex

Vrex är ett av de företag som erbjuder ”äkta VR-upplevelse”. Med den yta som deltagarna kan röra sig på innebär det att de är världens största arena för VR som är sladdfri. Därmed kan deltagarna röra sig helt fritt och uppleva att gränsen mellan digitala världen och fysiska världen är hårfin.

Åtta personer per match
Vid större företagsevent delas deltagarna in i grupper som spelar tillsammans. Hos Vrex erbjuds två banor där varje bana kan spelas av fyra personer. På detta sätt kan åtta spelare samtidigt gå ut i djungeln, åka ut i rymden eller ta sig till den spelvärld som spelet bjuder på.

De som väntar
De som väntar kan spela dart, ha turnering på shuffelboard eller fika i caféet. Andra spel som är tillgängliga är boxboll och airhocky. Av dessa är dart gratis medan övriga kostar olika mycket.

Paketerbjudanden
Ett företagsevent ska vara enkelt och smidigt att boka. Av den anledning har företaget valt att sätta ihop paketlösningar utifrån vad som önskas under vistelsen.
Någon mat tillagas däremot inte på plats utan maten serveras i samarbete med cateringföretag. Det finns däremot serveringstillstånd så länge som det är ett slutet sällskap.

Prisexempel:
En halvdag kostar 549 kr och innefattar då ett spel per person
En heldag kostar 599 kr och innefattar då ett spel per person
Många väljer till buffé (via catering) och priset beror då på vilken mat som önskas.

Som del i konferens
Ett företagsevent planeras ofta in som ett delmoment inom en konferens. Konferenslokalen har en 2*3 meter duk samt projektor och plats för 40 personer. Genom att boka en heldag kan därmed både konferenslokal, mat och företagsevent ordnas på ett och samma ställe. Genom att dela upp gruppen i flera mindre grupper kan vissa arbeta med grupparbeten medan andra provar på VR-upplevelsen.

Kortfakta om företagseventet

  • Upp till 50 personer
  • Åtta spelar samtidigt
  • Mat och dryck finns på plats
  • Köp halvdag eller halvdag

Mer info: https://sv.vrex.se/