Välj en sida

Behöver du ett kontorshotell i Stockholm? Det kan passa för alltifrån frilansaren som behöver komma hemifrån, till ett stort och växande företag med många anställda. Ett kontorshotell ska vara enkelt – det mesta ska finnas på plats, och det ska gärna gå att få hjälp med tjänster som hör till exempelvis post och reception. Ett effektivt sätt att jämföra flera kontorshotell i Stockholm är att ta kontakt med en förmedlare.

Så går det till att hyra kontor via förmedlare

Exakt hur processen går till kan givetvis variera något, beroende på vilken förmedlare du tar kontakt med. I stora drag kan man säga att processen går till ungefär såhär:

 • Beskriv dina behov
  Det första steget till ett kontorshotell är att beskriva vad man behöver. Är det något särskilt område i Stockholm ni vill vara i? Hur många anställda är ni? Vilken budget har ni? Med detta i åtanke kan förmedlaren börja leta bland samarbetspartners för att hitta ett bra objekt för just er.
 • Förslag
  Förmedlaren sätter ihop en lista med förslag som kan passa er. Förslagen är givetvis anpassade efter behoven som ni nämnde under punkt 1.

 • Gå på visningar
  Efter att ha valt ut ett antal kontorshotell i Stockholm ni fattat tycke för, kan ni börja gå på visningar. En duktig förmedlare kan anordna en effektiv visningsrunda, så att ni hinner se alla kontor på kort tid – och således få ett gott underlag att ta ett beslut på.
 • Prisuppgifter och avtal
  Sedan är det dags att ta ställning till de olika objekten på riktigt. Förmedlaren ordnar med offerter och avtal som ni kan granska. Det finns ett antal saker som är viktiga att tänka på – till exempel om alla tjänster ni önskar ingår, och om ni binder upp er på någonting. En del förmedlare använder sig av personliga inloggningar till deras tjänster, där allt material samlas för enkel överblick.

Två fördelar med kontorshotell i Stockholm

 • Flexibelt
  De flesta kontorshotell i Stockholm är flexibla med uthyrningstider.

 • Geografin
  Om man inte har en mycket hög budget kan det vara svårt att få ett kontor centralt i staden – men ett kontorshotell kan göra detta möjligt. Det här kan vara fördelaktigt om man till exempel har anställda både söder och norr om Stockholm.