Välj en sida

Populära aktiviteter i Stockholm

Oavsett om man bor i Stockholm eller om man besöker en vän eller om man är på långweekend i storstan så är man säkerligen på jakt efter aktiviteter att hitta på. Utbudet av aktiviteter i Stockholm är stort och det finns någonting för alla smaker och alla åldrar. Kanske vill man hitta på en mysig aktivitet på dejten för att lära känna varandra bättre, eller styra upp en teambuilding aktivitet i Stockholm som svetsar samman jobbkollegerna. Aktiviteterna i Stockholm passar också väldigt bra för till exempel möhippor och liknande tillställningar. Såklart spelar både väder och årstid in när man väljer sin aktivitet för ändamålet.

Populära aktiviteter i Stockholm

Ibland kan det vara svårt att välja vilken aktivitet som man ska satsa på, särskilt om det gäller en stor grupp människor som är olika och har varierande intressen. Så kan till exempel vara fallet om aktiviteten är ämnad som en teambuilding aktivitet eller om den ska vara en del av jobbkonferensen. Men man kan vara lugn! Då kan man i så fall välja en aktivitet från de allra mest populära aktiviteterna i Stockholm. Något som alltid brukar gå hem, och som fungerar i princip året om, är aktiviteter med historiska teman. Många tycker till exempel om att besöka fängelset på Långholmen eller gå tips- eller spökrundor bland gränderna i Gamla stan. Såklart kombinerat med en god och härlig middag. Under de kallare månaderna av året brukar curling vara en riktigt omtyckt aktivitet som de allra flesta uppskattar och minns länge. Om det gäller en konferens och aktivitetens huvudsyfte är att göra kollegerna mer bekväma med varandra så kan till exempel en filmskapande aktivitet vara en bra idé. Annars fungerar Fångarna på fortet i princip i alla lägen!

Köp ett paket

Om man vill slå på stort, eller organisera en heldag för sitt sällskap, så kan det vara fördelaktigt att köpa ett paket. Då brukar en eller flera aktiviteter kombineras tillsammans med exempelvis en middag samt transport till och från aktiviteterna och middagen. När man köper ett paket så brukar det bli billigare i slutändan. Här är några förslag på aktivitetspaket i Stockholm:

    • Uppdrag Kungsholmen i kombination med Libanesisk meze-middag
    • Takvandring över Stockholms skyline som avslutas med en mysig middag
    • Segway skattjakt och vikingamiddag i Gamla stan