Välj en sida

Guldexperten är ett familjeföretag med säte i Malmö, som både säljer och köper guld. Företaget har även en e-butik med försäljning av olika typer av smycken. Företaget startades 2012 men drivs av personer med lång erfarenhet inom branschen. Läs mer om företaget och dess tjänster här.

Guldexperten – ett familjeföretag från Malmö

Guldexperten är som sagt ett familjeföretag som startade sin resa 2012. Dom som driver företaget har dock lång erfarenhet och flera av medarbetarna har arbetat i branschen i över 30 år. Medarbetarna består bland annat av guldsmeder- och handlare och några av tjänsterna som erbjuds är:

  • Reparation och bearbetning av smycken
  • Professionell värdering
  • Rådgivning

Dom flesta typer av reparationer och bearbetningar av smycken kan utföras av guldsmederna, så som byte av lås och storleksändring av ringar, halsband och armband. Hos företaget går det även att beställa helt nya smycken utifrån egna önskemål och designer – till exempel förlovnings- eller vigselringar.

Köper och säljer guld

Guldexperten ägnar sig som sagt även åt att köpa och sälja guld i olika former. Den som vill göra ett köp kan få bra tips och råd. För rådgivning inför ett köp går det att ta kontakt per mail eller telefon men det går även att göra ett fysiskt besök i lokalerna i Malmö för den som hellre föredrar det.

Vid försäljning erbjuds kunderna ett högt pris på alltifrån gamla mynt och smycken till tackor och tandguld. För att sälja krävs inget besök i lokalen – det går lika bra att beställa en ”guldpåse” på hemsidan som sedan skickas till och värderas av Guldexperten. Att skicka påsen och dess innehåll är kostnadsfritt och givetvis är innehållet försäkrat.

Guldexperten erbjuder sina kunder prisgaranti vid försäljning och aktuella priser finns att hitta på hemsidan. Om kunden accepterar det pris som anges efter värderingen betalas pengarna ut till dennes bankkonto. Om inte så skickas påsen och dess innehåll tillbaka till ägaren.

Butik

Guldexperten driver även en e-butik och har en egen sida på nätauktionssiten Tradera. Här hittas till exempel begagnade smycken i form av ringar, örhängen och halsband. I utbudet i e-butiken finns även helt nya smycken i alla dess former och företaget erbjuder säkra betalningar och leveranser.

Alla besöks- och kontaktuppgifter finns att hitta på hemsidan och lokalerna håller öppet 6 dagar i veckan, för den som vill göra ett besök.