Välj en sida

Centas är en av de största aktörerna inom uthyrning av av-teknik och eventteknik i Sverige. Det är ett företag som går långt tillbaka och deras koncept att hyra ut teknik startade genom att de 1976 hyrde ut TV-apparater till det kungliga bröllopet mellan kungen och Silvia.

Idag har företaget ett stort utbud inom av-teknik och håller sig alltid uppdaterade med den senaste tekniken. De har djup kompetens kring hur man på bästa sätt använder teknik under event, möten och konferenser.

Komplett eventteknik från Centas

Eventteknik från Centas innebär ofta ett paket med kameror, skärmar, mikrofoner, ljussättning och högtalare. Beroende på om eventet endast hålls på plats eller om det är ett hybridevent som även sänds digitalt skiljer tekniken sig lite åt.

Ett hybridevent kräver någon slags livesändning och en plattform för att sända eventet på. För det krävs också personal som kan tekniken och vet hur de ska hantera ljud och bild, och kan få det att synka i livesändningen. Genom Centas kan du få både plattformen för livesändningen och tekniker som riggar, konfigurerar och testar tekniken innan eventet. Företagets tekniker kan också vara på plats under själva eventet och sköta tekniken under tiden ni fokuserar på innehållet.

Teknik som fungerar

Centas garanterar att tekniken fungerar och att de olika delarna fungerar tillsammans. De ljussätter ert event utifrån känslan ni vill uppnå och kan ändra den under tiden eventet pågår. De ser även till att mikrofoner och högtalare används och placeras rätt. Mikrofoner för att fånga upp ljudet utan att för mycket om det omgivande ljudet fångas upp. Högtalare för att det ska bli ett jämnt och balanserat ljud i hela lokalen. Centas tekniker agerar kameramän under eventet så att de som deltar digitalt ska få en bra upplevelse när de deltar på distans.

Centas är en teknikleverantör med lång erfarenhet och djup kompetens. När du hyr teknik från Centas kan du vara trygg med att du får den senaste tekniken och kompetent installation och användning av den.