Välj en sida

Många anlitar professionell flytthjälp när de ska flytta. Detta för att slippa lyfta ett finger på den stora flyttdagen. Det är skönt att låta någon annan göra alla de tunga lyften och istället bara ta det lugnt. Men det finns dock vissa saker som du bör göra innan din flyttfirma i Luleå anländer på flyttdagen. Här berättar vi vilka dessa är!

Åtgärder som underlättar för din flyttfirma i Luleå

För förr eller senare är det dags för den stora dagen. Det finns alltid en massa praktiska saker för dig att stå i såväl före som under och efter flytten. Men genom att ta hjälp av en lokal flyttfirma i Luleå kan du åtminstone underlätta processen en hel del. Med det sagt är det som sagt ändå vissa saker som du bör tänka på.

Innan flyttfirman anländer bör du:

  • packa klart
  • ta bort alla kuddar och sängkläder
  • koppla ur all elektronik
  • avlägsna allt som inte ska flyttas.

Nedan går vi igenom åtgärderna i detalj!

Packa klart

Du kanske har anlitat flyttfirman att bistå med packningen? Detta är en tjänst som din flyttfirma i Luleå säkerligen kan erbjuda. Men i annat fall bör du se till att packa färdigt innan den stora dagen när flytten ska ske. Börja därför att packa ner dina tillhörigheter så tidigt som två månader innan utflytt.

Ta bort alla kuddar och sängkläder

Så fort du vaknar på flyttdagen bör du ta bort alla kuddar och sängkläder från sängen. Detta för att flyttgubbarna ska kunna lasta på madrassen på lastbilen och montera isär sängramen.

Koppla ur all elektronik

Även om ni har bestämt att flyttfirman ska hjälpa dig med packningen är det en bra idé att förbereda så mycket som möjligt. Koppla därför ur alla elektroniska apparater så att dessa är redo att flyttas.

Avlägsna allt som inte ska flyttas

Den sista förberedande åtgärden är att avlägsna alla föremål som inte ska flyttas med. Släng allt som du inte vill behålla och gör dig av med allt föra att frigöra utrymme. Genom att göra detta skapar du de bästa möjliga förutsättningarna för en smidig flytt!