Välj en sida

Ett bilköp är ofta en kostsam historia, och det är långt ifrån alla som har råd att betala en bil kontant. Oavsett om du ska köpa en splitter ny eller begagnad bil kan du behöva söka finansiering.

Ansöka om ett billån på bravikenbil.se

Om du vill köpa din bil hos Bråviken Bil har du möjlighet att ansöka om ett billån direkt via deras hemsida, bravikenbil.se. De samarbetar med DNB Sverige som är en ledande aktör inom bank och finans. Du ansöker enkelt via hemsidan, fyller i ansökan och signerar ansökan enkelt med BankID. Du får sedan ett mejl med en bekräftelse på att din ansökan är mottagen och du blir efter det kontaktad av en säljare hos Bråviken Bil. Du har ångerrätt och du betalar givetvis ingenting förrän en säljare kontaktat dig.

På bravikenbil.se kan du leta dig igenom alla de modeller som Bråviken Bil erbjuder, och du kan även se vilken månadskostnad som den specifika bilen skulle kosta dig.

Använd dig av Peugeotkortet

Ett annat sätt att få fler ekonomiska fördelar med att vara Peugeot-ägare, är att du ansöker om Peugeotkortet. Du använder enkelt kortet vid alla dina köp. Du får 1 procent i bonus på alla de köp du gör i vardagen, som till exempel handlar mat, och 2 procent när du använder det hos din Peugeot-handlare eller verkstad. Du kan sedan växla din bonus mot betalning för service för din bil, eller om du vill eller behöver köpa något tillbehör hos Peugeot.

Med kortet medföljer många fler fina fördelar:

  • Du kan använda kortet över hela världen där VISA accepteras.
  • Du kan få 4-10 månaders räntefri delbetalning hos din Peugeot-handlare eller verkstad vid service eller köp av tillbehör.
  • Du kan få upp till 50 000 kronor i kredit på kortet
  • Du betalar ingen ansöknings- eller årsavgift.
  • Du har en försäkring som täcker om du råkar tanka fel drivmedel i din Peugeot.
  • Du har även en reseförsäkring.
  • Du får rabatter och erbjudanden hos till exempel hotell, boende och drivmedel.

Hos bravikenbil.se kan du läsa mer om vad kortet innebär, och du kan också ansöka direkt på hemsidan.