Välj en sida

Peugeothuset och deras hemsida https://peugeothuset.se/ är ett etablerat varumärke som finns i Eskilstuna, men där området av kunder sträcker sig längre än så. Som namnet antyder är Peugothuset en av 70-talet återförsäljare i Sverige av bilmärket Peugeot. Just Peugeot som bilmärke är både anrikt och väletablerat i Sverige men också ett stadigt växande bilmärke. Bland de många bilar som kommer ut på marknaden finns en tydlig variation. Såväl hybridfordon som traditionella förbränningsmotorer står att finna. Därtill en uppsjö varianter för addons.

Försäljning av personbilar

https://peugeothuset.se/ har försäljning av både nya och begagnade bilar. Här hittar man med all sannolikhet den bil som man är i behov av eller vill helt enkelt ha. Man kan hitta allt från en liten och smidig småbil till en stor och praktisk SUV. Förutom att de har givetvis bilar av märket Peugeot, har de även försäljning av märken som BMW, Audi, DS, Kia och Citroën. Detta gäller dock endast begagnade bilar. På hemsidan kan man enkelt söka fram den som passar en bäst utifrån märke, årsmodell, pris, miltal, utrustning eller annat. Om man är i behov av vägledning eller önskar råd eller hjälp finns det säljare som gärna hjälper till med detta.

Privatleasing

https://peugeothuset.se/ erbjuder också privatleasing till sina kunder. Det finns flera fördelar med privatleasing, bland annat service som ingår i den kostnad man betalar varje månad. Man får dessutom en helt ny bil utan att behöva lägga en kontantinsats samt att många mil ingår i avgiften.

Peugeot Professional Center

Hos Peugeothuset finns också ett så kallat Peugeot Professional Center som riktar in sig till tjänste-, service- och transportbilar. Oavsett bransch som man verkar i och vilken storlek man behöver på bilen, har https://peugeothuset.se/ något för varje företag. De kan också bland annat hjälpa till med att ta fram serviceavtal och finansieringslösningar.

Verkstad

Givetvis finns där också en auktoriserad verkstad där man som kund kan lämna in sin bil för service, underhåll, skadebesiktning eller reparation. De säljer även reservdelar och tillbehör till bilen och erbjuder även däckhotell.