Välj en sida

Brixo är ett svenskt företag som erbjuder sina kunder möjligheten att teckna flexibla lån. Med flexibiliteten syftar vi på villkoren för lånen – dessa är flexibla när det kommer till villkoren för återbetalning. Dessutom är denna aktör transparent när det kommer till räntan. Därför gör du rätt i att spana in deras sajt när du är i behov av att låna pengar.

En kontokredit från Brixo har många fördelar jämfört med alternativen

Flexibla lån från Brixo har många fördelar för dig som låntagare. Till exempel får du mer frihet och möjlighet att påverka de olika faktorerna än vad du får hos många andra aktörer. Därmed kan du enkelt låna pengar på ett sådant sätt att det passar ditt specifika behov och dina förutsättningar.

Till exempel kan du med deras kontokredit få möjlighet att välja vilket belopp du önskar låna. I dagsläget kan du välja mellan en kreditgräns på 3 000 kr till 50 000 kr. Dessutom behöver du inte ta ut hela beloppet idag. Du kan därmed välja att ta ut allt från ingenting till hela det lånade beloppet på en och samma gång. Om du inte utnyttjar hela krediten har du därmed möjlighet att plocka ut ytterligare lite pengar längre fram från ditt kreditkonto vid behov.

Det finns många fördelar med att välja en kontokredit som denna

Kontokrediter har många fördelar jämfört med andra typer av lån. Som konsument och kredittagare får du tillgång till en summa pengar som du kan använda utifrån ditt aktuella behov. Till skillnad från ett vanligt lån, där du får en klumpsumma utbetalt till ditt konto, kan du här nyttja ditt kreditutrymme om och om igen. Detta förutsatt att du sköter återbetalningen av krediten varje månad.

Detta innebär kort och gott att denna lösning är:

  • Mer förutsägbar. En kontokredit är betydligt mer förutsägbar vad gäller återbetalningen än vad många andra lån är. Du har ofta en fast ränta och vet därmed på förhand hur mycket som ska betalas tillbaka.
  • Mer flexibel. En annan fördel med en så kallad kreditlina är att den ger dig stor kontroll över din belåning. Här behöver du inte betala tillbaka hela det lånade beloppet inom en viss tidsperiod.