Välj en sida

Runt om i landet hålls många olika företagsmässor, både stora och små, rikstäckande och lokala varje år. Har man ett företag är det alltid bra att delta i olika mässor för att visa att man finns och för att knyta nya kontakter, där bland annat roll ups är bra att ha med sig för att göra reklam och för att synas i vimlet.

Låt folk se dig

Står man på mässa för att visa upp och presentera sitt företag är det självklart viktigt att man syns och sticker ut från mängden och alla andra utställare. På stora mässor har man ofta en väldigt begränsad yta att röra sig på och man behöver jobba smart för att få upp synlig reklam. Roll ups är ett bra exempel på reklam som tar lite plats men som ändå syns på långt håll. Tack vare att de går att fälla ihop både snabbt och enkelt är det inga bekymmer att förflytta dom från en plats till en annan.

Ha alltid med dig give aways

En annan viktig sak att tänka på när man är på mässa är att ladda upp med små give aways som förbipasserande kan ta av. Det räcker om det är små saker, så som pennor och nyckelband så länge ditt företags logga pryder produkterna. På så vis får nyfikna en gåva, med företagets namn på, och du har gjort bra reklam för dig själv.

Var tillgänglig

Du har gjort dig synlig med roll ups och du ger gåvor till alla som passerar förbi men se till att du inte själv blir sittande på en stol i hörnet under mässan. Var på tårna hela tiden, prata med alla som stannar till och svara på frågor om ditt företag. En bra idé för att få nya kunder är att ha ett speciellt erbjudande för dagen för alla som är intresserade av dina tjänster. På så vis blir du mer intressant och lockar till dig fler.

Att delta i en företagsmässa är både roligt och givande. Det är alltid viktigt att nätverka både bland privatpersoner och andra företagare och att ständigt knyta nya kontakter. Att göra reklam för sig själv är A och O och när man delat i en mässa räcker det gott med en eller två roll ups och några roliga småsaker att ge bort till förbipasserande. Gör det enkelt, då blir det också som roligast!