Välj en sida

Microneedling är en populär skönhetsbehandling som har ett rykte om sig att ha en imponerande verkan när det kommer till att föryngra huden. Behandlingen går till på så vis att små nålar punkterar huden och därmed stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Där med kan behandlingen användas för att föryngra din hud. Men bör du då boka denna behandling via ak.se, eller vem lämpar sig behandlingen för? Läs vidare för att få svaret!

3 kundgrupper som med fördel kan boka microneedling via ak.se

Microneedling är en skönhetsbehandling som många olika typer av kunder kan gynnas av att genomgå. Du kan till exempel vilja boka denna behandling via https://ak.se/ om du:

  • Har en åldrande hy som du önskar föryngra. Åldrande hy är förmodligen ett av de vanligaste skälen till att personer väljer att låta sig behandlas med microneedling. I takt med att du åldras minskar nämligen hudens produktion av kollagen och elastin naturligt. Detta leder till en uppkomst av rynkor, fina linjer och lös hud. Genom att genomgå denna behandling kan du dock motverka dessa tecken på åldrandet. Detta genom att främja produktionen av de viktiga proteiner som gör huden stramare, slätare och mer ungdomlig.
  • Har ärr orsakade av akne som du vill behandla. En annan kundgrupp som med fördel kan boka denna behandling är personer som har ärr orsakade av akne. Behandlingen främjar nämligen föryngringen av huden. Den kan därmed bidra till att över tid göra dessa ärr mindre framträdande och synliga. Värt att notera är att du kan göra bäst i att avstå behandlingen medan du har aktiv akne. Därmed lämpar den sig bättre för personer som har ärr från tidigare besvär av akne.
  • Vill göra dina bristningar mindre synliga. Har du bristningar som du vill göra mindre synliga? Dessa uppstår till följd av att huden snabbt sträcks ut, och de kan vara svåra att bli av med. Men genom att behandla dig med microneedling kan du ofta göra bristningarna lite mindre framträdande. Behandlingen kan nämligen bryta ner vävnaden och föryngra huden med ny vävnad.