Välj en sida

Både för privatpersoner och företag så är det en smidig och enkel reklamkampanj att ha egna pennor som bär företagets logga och som man kan använda i samband med kundbesök eller att lämna ut som gåvor. Att beställa pennor med tryck är enkel process och det finns ett stort urval att göra beroende på hur man vill designa pennan och vilka material som finns att tillgå.

Vanliga material att välja när du ska beställa pennor med tryck

Vilket av materialen som bör väljas är helt olika beroende på vad man som företag vill signalera och vilka eventuella miljöaspekter eller andra signaler man vill skicka ut i samband med att pennorna.

  • Bambu
  • Återvunnet papper
  • Återvunnen plast
  • Bioplast
  • Trä
  • Naturkork
  • Hybrid mellan flera olika ämnen

Priser varierar men enskilda pennor går ofta att beställa från cirka tre kronor de billigaste och fortsätter i prisklasser om fem kronor, åtta, elva och så vidare. Köper man ett stort parti och beställer många pennor med en gång så går det givetvis att få till bättre dealar än att köpa för styckpris.

Anpassa logga till dagens digitala värld

I dagens digitala marknad är det allt fler företag, idrottsklubbar och andra som faktiskt aktivt väljer att ändra upplösning, färger, emblem och utseende på sina loggor för att de ska vara enklare att anpassa efter den digitala världen och till Instagram och Twitter-flöden. Detsamma kan vara bra att tänka på för företag när det är dags att beställa pennor och andra typer av souvenir med logga på. Är loggan tillräckligt liten och smidig för att få plats på en penna, i annat fall kan det vara läge att omvärdera loggan eller hur företagets exponering ska se ut framöver.

Både för privatpersoner och företag så är det en smidig och enkel reklamkampanj att ha egna pennor som bär företagets logga och som man kan använda i samband med kundbesök eller att lämna ut som gåvor i diverse goodiebags och liknande. Att ha loggan på en penna kan visa sig leda till en potentiell affär då en kund friskt blir påmind om ditt varumärke, varje gång denne exponeras för din logga.